WAT KAN IK ALLEMAAL VOOR JE OPVANG BETEKENEN?

Om er maar een paar te noemen...

Kunst en knutselen

MAKEN VAN JE NIEUWSBRIEF

Zo zorg je er namelijk voor dat alle vraagouders op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen die er zijn binnen de opvang.

Man ondertekening

OVEREENKOMSTEN AANPASSEN TUSSEN JOU EN DE VRAAGOUDER

Het is ontzettend belangrijk dat alle zaken die van belang zijn voor jouw opvang en de vraagouders, zijn opgenomen in de overeenkomsten.

Verfblikken

JE ZICHTBAARHEID VIA SOCIAL MEDIA

Van belang is dat ouders je gastouderopvang kunnen vinden en er iets over kunnen lezen en/of eventuele foto's kunnen bekijken van de opvang.

Kinderopvang

NAKIJKEN PEDAGOGISCHE VERSLAGEN

Van elk kindje zul je de ontwikkeling moeten vastleggen in een verslag en de ouder(s) hiervan een exemplaar geven Dit verslag dient helder, duidelijk en (pedagogisch) correct beschreven te zijn.

Tekenles

FINANCIËN OP ORDE BRENGEN

Het runnen van een gastouderopvang brengt verschillende kosten met zich mee. Financieel een goed beeld krijgen en houden, zodat je weet wat je opvang elke maand kost en oplevert, is essentieel.

verven

EN.. ALLE OVERIGE ZAKEN WAAR JE GRAAG HULP BIJ ZOU WILLEN HEBBEN

Er zijn genoeg zaken die geregeld moeten worden voor je gastouderopvang om deze goed lopend te krijgen. 

Zou je willen dat ik je virtuele ondersteuning bied bij zaken die ik nog niet op de website benoemd heb? Neem dan contact met mij op.

Oh... het intakegesprek (duurt maximaal 1 uur) is GRATIS ALS er direct na het gesprek een opdracht ontstaat voor EZ-biz. Na dit gesprek kan ik je een duidelijk beeld geven van wat er nodig is en wat dit ongeveer zal gaan kosten.